A
Z
C

AZC haalt in tegen Turkse Kracht

Na de goede wedstrijd afgelopen zondag tegen KCVO (1-2 winst) wacht donderdagavond alweer het inhaalduel met Turkse Kracht. Kan AZC dan de goede lijn doortrekken?

Na een wisselvallige voorbereiding was de AZC-aanhang er zondag tegen KCVO niet gerust op. De ploeg van trainer Tom Polman verraste echter vriend en vijand door met veel passie en energie voor de dag te komen. Vooral in de eerste helft kwamen de blauw-witten goed voor de dag. Wat verder opviel is dat AZC uitstraalde een echt team te zijn. Hopelijk kan de ploeg deze lijn morgenavond doortrekken. Dat zal het wel moeten doen zonder de vakantie vierende Luc Wassink en Özgür Aksan (die zondag een puike wedstrijd speelde) en de zieke Siem Landman.

TURKSE KRACHT

Turkse Kracht kende een moeizame seizoenstart met vijf wedstrijden zonder zege. Ook zag het trainer Jacob Ensing wegens privéomstandigheden vertrekken. Ensing is inmiddels opgevolgd door Özgür Dayioglu. Afgelopen zondag ging de ploeg uit Deventer met 1-0 onderuit bij Colmschate. De Rielerenkbewoners streven er naar om een stabiele derdeklasser te worden. Een overwinning op AZC zou de Deventernaren een stapje in de juiste richting zetten.

HISTORIE

AZC en Turkse kracht zijn elkaar in het verleden nauwelijks tegengekomen. Vorig seizoen speelden beide formaties in Deventer wel tegen elkaar. AZC won toen met 2-6  en dit bleek later de laatste wedstrijd van het seizoen te zijn omdat deze door het coronavirus werd afgebroken.  AZC komt sowieso goed voor de dag in Deventer. De laatste vier edities werden allemaal een prooi voor AZC. Maar laat dit absoluut geen reden zijn voor onderschatting.

KOM OOK!

De wedstrijd op sportpark Het Rielerenk staat onder leiding van John Christian en begint 20:00 uur. Ook dit keer rekenen we op jullie steun!  

 

Ga terug naar overzicht