A
Z
C

AZC herdenkt en viert 105e verjaardag

Zin in een zomers verjaardagsfeestje? Meld je dan nu aan voor de viering en herdenking van de geboortedag van AZC op maandag 31 juli aanstaande.

We zullen deze avond bewust stil staan bij 105 jaar AZC en tegelijk ook op een gezellige manier onze verjaardag vieren.

Bloem leggen of kaarsje branden
Bij bewust stilstaan hoort het herdenken van de oud-leden en dierbaren die zijn overleden, in het bijzonder in de afgelopen 5 jaar. Als vereniging zullen we stil staan bij al degenen die niet meer onder ons zijn. Er zullen bloemstukken bij de gedenksteen worden gelegd door onder andere het bestuur. Ook voor direct betrokkenen is er gelegenheid om hun dierbaren te gedenken. U krijgt de gelegenheid om na het officiële deel van de herdenking op uw eigen wijze te herdenken. Dat kan in stilte maar mag door middel van het neerleggen van een bloem, een knuffel en/of het branden van een kaarsje.

Proost!
Daarna zullen we proosten op onze verjaardag en een gezellig feest vieren met  een drankje en een hapje.

De kantine is maandagavond 31 juli open vanaf 19.30 uur. Iedereen wordt ontvangen met koffie en een lekkernij. Om 20.00 uur gaan we dan naar buiten voor de herdenking. Aansluitend is er de feestelijke bijeenkomst in de kantine. Deze zal tot ongeveer 23.00 uur duren.

Laat weten dat je komt
Velen hebben zich reeds opgegeven voor de verjaardag van AZC. Kom je ook? Geef dit dan uiterlijk donderdag 27 juli door aan Ronnie Brinkerhof (r.brinkerhof@gmail.com). Appen of bellen met Ronnie mag ook.

Ga terug naar overzicht