A
Z
C

AZC krijgt bezoek van De Tukkers

In de laatste thuiswedstrijd van 2022 krijgt AZC op zondag 4 december bezoek van De Tukkers. De formatie van trainer Tom Polman wil deze pot winnend afsluiten om de aansluiting met het linkerrijtje te behouden.

AZC ging afgelopen zondag met 3-1 de bietenbrug op bij Witkampers. Een onnodige nederlaag. De blauw-witten hadden de wedstrijd volledig onder controle, maar een strafschop en een persoonlijke fout leidden de ondergang in. Door de verliespartij verzuimde AZC om de aansluiting te pakken met de subtop. In plaats daarvan moeten de Zutphenaren weer naar beneden kijken. Omdat de verschillen zo klein zijn, komt elke misstap dubbel zo hard aan. AZC wil zondag dan ook graag de punten in eigen huis houden om niet in het degradatiemoeras te komen.

De Tukkers

Net als AZC werd De Tukkers afgelopen seizoen kampioen in de derde klasse. De ploeg uit Albergen doet het dit seizoen met 14 punten uit 9 wedstrijden zeer verdienstelijk. Het elftal van trainer Erik Hazewinkel – die volgend seizoen aan het roer staat bij Quick ’20 – bivakkeert momenteel op een vijfde plaats in 2I en heeft 3 punten meer dan AZC.   

Historie

De tegenstander van aankomende zondag is een grote onbekende voor AZC. De Zutphenaren kwamen nog nooit uit tegen De Tukkers.

Stemmen en kaartjes gala

AZC kan jouw steun zondag weer goed gebruiken. Het is bovendien de laatste mogelijkheid om nog je stem uit te brengen wie voor jou de voetballer van het jaar is. Misschien twijfel je nog en kan je zondag na de wedstrijd definitief de knoop doorhakken. De stemkaarten zijn verkrijgbaar in de kantine. De winnaar wordt tijdens het AZC-gala op 17 december bekendgemaakt. Het gala is bijna uitverkocht, dus koop snel jouw kaartje voordat het te laat is! De wedstrijdbal wordt zondag aangeboden door Rocca. Om 14:00 uur fluit scheidsrechter Mitchell van Laar uit Hengelo (O) voor de aftrap. Tot dan!

Ga terug naar overzicht