A
Z
C

AZC oefent zondag tegen Eldenia

Op zondag 13 augustus 2023 opent AZC de oefencampagne met een thuiswedstrijd tegen het Eldenia van oud-trainer René Knuiman. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving begint deze wedstrijd om 1 uur.

Na vier trainingen staat voor de formatie van oefenmeester Tom Polman de eerste oefenwedstrijd op het programma. De verwachting is dat Tom zijn volledige selectie speeltijd zal geven om zijn ploeg zo fit mogelijk aan de competitiestart te krijgen. AZC neemt het zondag op tegen het Arnhemse Eldenia. Bij de derdeklasser staat in de persoon van René Knuiman een oude bekende aan het roer. René was tussen 2011 en 2018 de eindverantwoordelijke in Zutphen en loodste AZC in die jaren van de vierde naar de tweede klasse. Een leuk weerzien dus met deze succesvolle coach. AZC en Eldenia troffen elkaar voor het laatst  (in vriendschappelijk verband) tijdens het seizoen 2013-2014 (zie foto’s). René was toen trainer van de Zutphenaren en AZC won met 2-1 door twee goals van Hesam Bouzelmad. 

Ben je benieuwd hoe AZC erop staat na een lange zomerstop? Kom dan gerust een kijkje nemen op sportpark Hanzepark. De kantine is ook open, dus er is volop gelegenheid om met elkaar bij te praten. Tot dan!   

 

Ga terug naar overzicht