A
Z
C

AZC ontvangt zondag VIOD Doetinchem

AZC maakt zich zondag 27 augustus op voor de derde vriendschappelijke pot in de voorbereiding. De ploeg van trainer Tom Polman ontvangt derdeklasser VIOD Doetinchem. De vraag is hoe de blauw-witten voor de dag komen na de zeperd bij DDV’23 (6-3).

AZC maakte afgelopen weekend op bezoek bij DDV’23 een slechte beurt. Niet alleen moesten de Zutphenaren zes tegendoelpunten slikken, er werd ook niet goed gevoetbald. Met name de wijze hoe de tegentreffers tot stand kwamen moeten bij Tom en assistent-trainer Frank Buurmeijer voor de nodige hoofdbrekens zorgen. Gelukkig hebben zij nog voldoende tijd om aan de zwakke punten te werken. En het mooie van voetbal is dat alles er een week later weer totaal anders uit kan zien.

VIOD Doetinchem

VIOD Doetinchem is dit jaar ingedeeld in de derde klasse C. Afgelopen seizoen eindigde de formatie van oefenmeester Rudi Vonk op een derde plaats in de derde klasse B. In de nacompetitie versperde Quick 1888 de weg voor de Achterhoekers naar de tweede klasse. Het belooft zondag dus een mooie graadmeter te worden voor AZC. In het seizoen 2018-2019 kwamen beide ploegen elkaar voor het laatst tegen, toen nog in de tweede klasse. AZC verloor thuis met 2-3, terwijl het uit de Doetinchemmers met 1-4 de baas was.  

De wedstrijd begint zondag om 12:00 uur. Tot dan!

Ga terug naar overzicht