A
Z
C

AZC overtuigend langs DVV

Het eerste elftal won afgelopen zondag op overtuigende wijze van DVV (7-1). Vooral na rust liet de ploeg van trainer Tom Polman geen spaan heel van de derdeklasser.

De Zutphenaren begonnen goed aan de wedstrijd. De bal ging goed rond en DVV kreeg weinig ademruimte om zelf te voetballen. De 1-0 van Nacati Taskoparan was dan ook geen toeval. Halverwege de eerste helft liet AZC de teugels iets vieren en daardoor kwam DVV iets beter in de wedstrijd. Dit resulteerde zelfs in de gelijkmaker voor de ploeg uit Duiven.

Wervelend

Na de thee herpakte AZC zich weer. Het aanvalsspel was bij vlagen wervelend en de goals vielen als rijpe appelen uit de boom. De ene goal was bovendien nog mooier dan de ander. De teller stopte uiteindelijk pas bij zeven. De doelpunten kwamen op naam van Necati (3), Mika Dekker (2), Luc Wassink en Joey Steenbergen.

Zondag tegen Diepenveen

Deze wedstrijd is natuurlijk geen indicatie hoe AZC er daadwerkelijk voor staat. Feit is wel dat de Zutphenaren het publiek heeft laten genieten en het vertoonde spel vertrouwen geeft. Aanstaande zondag oefent AZC om 13:00 uur in Schalkhaar tegen Diepenveen.

Opstelling AZC: Nardo van den Broek (Maarten Brouwer); Raymond Steinvoort (Felix Mulder), Lars van Roon (Stijn Hagemans), Quentin Joseph, Mark ter Horst, Sven Calot; Jarne Dekker (Lucas Knip), Joey Steenbergen, Siem Landman (Luc Wassink); Jamiro Steenbergen (Mika Dekker) en Necati Taskoparan.