A
Z
C

AZC trapt 11 augustus af met voorbereiding!

Het seizoen 2018/2019 is helaas in mineur geëindigd. In de afgelopen weken hebben we meerdere malen de koppen bij elkaar gestoken en getracht de teleurstelling om te buigen in positieve energie om er in het seizoen 2019/2020 weer vol voor te gaan. Een ieder heeft zijn zegje kunnen doen en we hebben het gevoel dat er een goede basis ligt om het seizoen weer op te starten.

Mutaties
Zoals bekend hebben Clay Havenaar en Ramon Dieperink er voor gekozen om de voetbalcarrière te vervolgen in een lager team van AZC. Daan Boonman keert terug naar zijn oude club Almen en Joost Alferink gaat naar Sp. Eefde. De club uit het dorp waar hij woont en tot zijn 12e gespeeld heeft.
We zullen ze uiteraard op de voet blijven volgen en wensen ze heel erg veel succes!

Tegenover het vertrek van deze 4 spelers staat de komst van maar liefst 12! jeugdspelers welke allen overkomen uit de JO-19 1. Enkele van deze spelers hebben reeds hun debuut gemaakt in AZC 1. Ze zullen er dan ook alles aan doen om een plekje in het 1e elftal te veroveren. Dat beloofd zeker interessant te worden in de voorbereiding. Naast deze jeugdspelers komt ook Jacco Verstraten de selectie versterken. Jacco speelde de afgelopen jaren in het 1e elftal van Vios Vaassen. Onlangs is hij verhuisd naar Zutphen en zocht zodoende een club dichterbij huis, wat dus AZC is geworden. We wensen Jacco uiteraard veel plezier en sportieve successen toe bij onze club.

Ook binnen de begeleidingsstaf zijn wat wijzigingen doorgevoerd. Zo gaat Arthur de Wild naast zijn rol als verzorger ook samen met Pieter Boxma de rol als elftalbegeleider vervullen. Dick Heusinkveld is ook de medische staf komen versterken. Hij komt over van stadsgenoot Be Quick. Albér Giezen is voor het seizoen 2019/2020 aangesteld als hersteltrainer.

3e klasse B
Op maandag 15 juli heeft de KNVB de indelingen bekend gemaakt. AZC is ingedeeld in de 3e klasse B. Op 23 juli heeft de KNVB, na verzoek, Brummen alsnog toegevoegd in deze klasse. Zodoende komen we toch op 14 ploegen uit.

 1. AZC
 2. Activia (Tolkamer)
 3. Albatross (Ucghelen)
 4. Colmschate ‘33
 5. Diepenveen
 6. Epe
 7. Helios (Deventer)
 8. KCVO (Vaassen)
 9. Robur et Velocitas (Apeldoorn)
 10. Sv Vaassen
 11. Overwetering
 12. Turkse Kracht (Deventer)
 13. Warnsveldse Boys
 14. Sportclub BrummenOp zondag 18 augustus maakt de KNVB het definitieve speelschema bekend.

Voorbereiding
Zondag 11 augustus om 11.00 uur trapt AZC af met de voorbereiding. De eerste oefenwedstrijd staat vervolgens gepland op zondag 18 augustus. De bekercompetitie zal starten in het weekend van 1 september. Eind juli maakt de KNVB hier de indeling van bekend.

Zondag 18 augustus                  12.00 uur                      Jonge Kracht (Huissen) – AZC

Zaterdag 24 augustus                14.30 uur                      vv Foreholte – AZC        locatie ntb

Supporters bedankt!
Graag willen we onze supporters bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in het afgelopen seizoen. Het was bewonderenswaardig om te zien dat waar we ook speelden altijd tientallen supporters van AZC aanwezig waren en we daardoor zelfs vaak meer aanhang hadden dan de thuisploeg. Wij hopen dat jullie ook dit seizoen er weer voor ons zullen zijn. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om het seizoen 2019/2020 te laten slagen zodat jullie weer vol trots naar onze wedstrijden komen kijken. Daar gaan we met zijn allen voor.

Rest ons nog een ieder een hele fijne vakantie te wensen en graag tot 11 augustus.

Spelers en begeleiding AZC 1

 

 

 

Ga terug naar overzicht