A
Z
C

AZC trotse gastheer van Go Ahead Eagels– PAOK Saloniki

Op zaterdag 8 juli speelden Go Ahead Eagles en PAOK Saloniki een oefenwedstrijd op ons sportcomplex. Onder tropische omstandigheden won Kowet met 2-1 waarbij de winnende goal van Bobby Adekanye echt een beauty was. Bobby werd mede daardoor benoemd tot man van de wedstrijd en ontving een mooie waardebon van Jambe been & ondermode. 

AZC had op meerdere plekken verkooppunten ingericht en daardoor konden de naar schatting 1.500 toeschouwers genieten van een hapje en een drankje.  

De bestuurskamer was omgetoverd tot perscentrum waar zo’n 20 tot 30 reporters een plek vonden en PAOK had zelfs een Duitse filmploeg ingevlogen die met een 5-tal camera’s de wedstrijd in beeld brachten. Op het Huntelaar-Court was er voor de sponsoren speciaalbier van de Chamaven en Brouwerij De Werf van de tap. Als kers op de taart kon men ook nog genieten van een toepasselijke Griekse maaltijd van Restaurant Mykonos.

Bedankt

Het organiseren van deze wedstrijd kan niet zonder de hulp van een groot aantal vrijwilligers die zich deze dag en de dagen voorafgaand weer het vuur uit de sloffen hebben gelopen. 

De entree-ploeg, de wegwijzers/verkeersregelaars, de opbouwers, de sponsorcommissie, de barzetting op meerdere locaties, de opbouwers op de vrijdagavond, de gastvrouwen in het perscentrum, de scorebord-operator  de technische ondersteuning in de omroep en persruimte en de teamassistenten en tenslotte de EHBO en de vrijwilligers van de Gemeente Zutphen en Go Ahead Eagles.  

Zonder jullie hulp was dit niet gelukt. Heel erg bedankt voor jullie inzet allemaal!

Patrick 

Ga terug naar overzicht