A
Z
C

AZC veegploeg gaat INTERNATIONAAL

Onze techneuten Wiebe en Eddy Heijgemer zijn regelmatig druk om de schakelaars van de douches in de kleedkamers te vernieuwen. De oorzaak hiervan komt straks aan de orde.

Steeds als een nieuwe schakelaar gemonteerd moet worden, gebruiken we een complete installatieset ter waarde van € 50,00, terwijl enkel de schakelaar is benodigd. Een zoektocht op internet om alleen de schakelaars te kopen leidde tot niets. Vervolgens werd contact opgenomen met de fabrikant Stern in Israël.

De mensen daar reageerden zeer enthousiast op onze informatie over AZC. De professionele uitstraling van een amateurvereniging met deze kleedkamers en de apparatuur, de zonnepalen, boilers en douches en een (bijna) gasloze accommodatie konden zij nauwelijks bevatten.

Men vroeg of ze de foto’s die we hadden gestuurd en ons verhaal intern mochten verspreiden. Dit in ruil voor een aantal schakelaars!
Uiteraard gingen wij daarmee akkoord en zo ontvingen we begin juli zeven schakelaars van de fabrikant uit Israël. Toch een waarde van € 350,00. Al met al een mooie deal.

Gebruikers van de douches

Namens de vereniging en de AZC veegploeg vragen we iedereen die gebruik maakt van de douches om voorzichtig en vooral normaal om te gaan met de schakelaars van de douches. De laatste jaren is een aanzienlijk bedrag besteed aan het vervangen van schakelaars. Met dat geld kunnen we andere leuke dingen doen.

De schakelaas zijn zeer gevoelige tiptoetsen. Dus aanraken is voldoende. Mocht de douche niet direct reageren, dan niet boos worden, vooral geduldig blijven en nogmaals de schakelaar aanraken. Vooral niet proberen om de schakelaar met de steel van de bezem of de trekker te activeren, dat is funest voor de apparatuur en leidt tot deze onkosten.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

AZC veegploeg

Ga terug naar overzicht