A
Z
C

AZC zondag voor het eerst naar WWNA

Na de 2-1 zege op Colmschate wacht op zondag 27 maart WWNA op AZC. Door het puntenverlies van Robur et Velocitas bij Albatross (0-0) komt de ploeg van trainer Tom Polman als medekoploper op bezoek bij de wit-zwarte brigade uit Wenum Wiesel. 

De overwinning op Colmschate kwam uiteindelijk moeizaam tot stand. Op het moeilijk te bespelen hoofdveld was goed voetbal vrijwel onmogelijk en werden er ook om andere dingen gevraagd. De Zutphenaren sprongen hier goed mee om met uiteindelijk een driepunter als beloning. Met tien punten uit de laatste vier wedstrijden doet AZC het goed. De blauw-witten zijn inmiddels medekoploper en ook nog kansrijk in de tweede periode. Met WWNA wacht echter een lastige opponent.

WWNA

WWNA (Wenum Wiesel Noord Apeldoorn) draait verrassend goed mee in 3D. Het elftal van scheidend trainer Sven Slop kende een uitstekende seizoenstart, maar na de 2-0 zege op KCVO in februari is WWNA echter het momentum kwijt. Er volgden hierna nederlagen tegen Diepenveen (0-5), Activia (0-3) en ABS (1-3), terwijl het de punten moest delen met Vaassen (2-2). Het vrije weekend afgelopen zondag kwam dan ook als geroepen, zodat er zondag waarschijnlijk weer een frisse ploeg aan de aftrap verschijnt.

Historie

AZC en WNNA kwamen elkaar vorig seizoen pas voor het eerst tegen in competitieverband. AZC boekte toen een 2-0 overwinning door doelpunten van Lars van Roon en Michael Beltman. De heenwedstrijd in Zutphen tijdens dit seizoen eindigde in een 2-2 gelijkspel. Luc Wassink en Mika Dekker waren namens AZC trefzeker. Zondag treden de Zutphenaren voor het eerst aan in Wenum Wiesel.

Kom je ook?

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter René Beijen en begint om 14:00 uur. Ook in Wenum Wiesel rekenen we weer op jullie komst. Zien we jullie dan?

Ga terug naar overzicht