A
Z
C

BBQ Seniorenclub AZC onder een blauwe hemel

Zondag 20 augustus vond de BBQ plaats van de SCA. Ongveer 150 mensen, waarvan 30 introducees, kwamen rond 15:00 uur naar het AZC complex. Het terras met parasols, een buitenbar, hangtafels, zitjes, een BBQ en stralend weer stond garant voor een heerlijke middag.

Onze voorzitter Johan Veerwater heette een ieder welkom en gaf aan dat het SCA bestuur blij verrast was met de grote opkomst. Tevens meldde hij dat het programma bewust rustig was gehouden. Wat achtergrondmuziek en verder de mogelijkheid om elkaar weer te zien en te spreken in een ontspannen setting.

Rond 16:00 uur startte de BBQ die werd verzorgd door een aantal spelers uit de selectie van AZC. Zowel Nardo, Felix, Stijn, Raymond, Jesse als Lucas hadden om 12:00 uur al een uitwedstrijd gespeeld voor AZC 1 en waren alsnog bereid dit voor ons te doen. Hulde en dank aan de jonge garde.

Aan het eind van de middag onze traditionele verloting die we echt nodig hebben om het financieel allemaal rond te krijgen. Meerdere winnaars gingen huiswaarts met een mooie prijs.

Dank aan de sponsoren die voor deze dag de prijzen beschikbaar hebben gesteld. Dit betreft Slagerij Lammers, Houx Sport, Bloemenwinkel de Klavertuin, IJssalon Talamini, Cafe Old Dutch, Veerwater Holding BV, De Pelikaan, Cinemajestic, Pommes Schoenen en Tassen en Jambe Been & Ondermode.

Verder nog hartelijk dank aan degenen die de bar hebben bezet en hebben geholpen met de aankleding van het terras. De jubileumcommissie van het 105-jarig bestaan van AZC hebben, aansluitend aan het feest zaterdagavond, alles in de zaterdagnacht en zondagmorgen perfect opgeruimd. En daarnaast ook het SCA bestuur geholpen om het terras op zondagmorgen voor de BBQ in te richten. Klasse, waarvoor hartelijk dank.

Gezien de reacties kijken we terug op een geslaagde middag. Hartelijk dank voor een ieders aanwezigheid.

SCA bestuur

Ga terug naar overzicht