A
Z
C

Belteam doet goede zaken voor AZC

Gisteravond kwamen 12 AZC leden bij elkaar in het jeugdhonk om zoveel mogelijk AZC leden te bellen en ze te verleiden om mee te gaan spelen met de vriendenloterij.
Door mee te spelen met de vriendenloterij maak je kans op mooie prijzen en ondersteun je AZC. Deelname kost € 13,75 per trekking en daarvan gaat de HELFT naar AZC.
Na eerst gezamenlijke stamppot te hebben gegeten en uitleg over de actie te hebben gekregen gingen de bellers voortvarend aan de slag. Er werden leuke gesprekken gevoerd en veel leden reageerden enthousiast op de actie en besloten mee te gaan spelen.

Het resultaat van 2.5 uur bellen is dat we 44 AZC leden bereid hebben gevonden om mee te spelen met de vriendenloterij. Als deze leden alle trekkingen mee blijven spelen levert dat de vereniging jaarlijks € 4235,- op!!
Omdat we mee hebben gedaan met deze bel actie komt daar nog een bonus van de vriendenloterij bovenop; € 10,- per ingeschreven deelnemer en € 50,- per persoon van het belteam. Een bonus van meer dan € 1000,- dus!
Dit geld zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van AZC.
Ben je gisteren niet gebeld of was je niet bereikbaar en wil je toch mee gaan spelen met de vriendenloterij zodat je ook de jeugdopleiding van AZC ondersteunt?
Je kunt jezelf aanmelden via https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=310719
Je komt dan automatisch op de pagina die gekoppeld is aan AZC. Van iedere trekking die je meespeelt gaat dan de helft naar AZC.

Speel je al wel mee met de vriendenloterij maar heb je AZC nog niet als goed doel ingesteld? Dit kun je aanpassen door te bellen met 088-0201020.

Dank aan alle leden die hebben toegezegd om mee te gaan spelen of die dit nog gaan doen.
Speciale dank ook aan de leden van het belteam.

Anno Waterlander
verenigingscoach@azczutphen.nl

Ga terug naar overzicht