A
Z
C

Bericht van het bestuur

Beste leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, donateurs en relaties,

Iedereen zit momenteel in een moeilijke en onwerkelijke situatie. Geen school, thuis werken, veel thuis zitten en geen voetbal. De Corona-crisis raakt ons allemaal.
Waar we eerst nog dachten dat het allemaal tijdelijk was is inmiddels bekend dat we dit seizoen niet meer aan het voetballen komen. De KNVB heeft de amateurvoetbal competitie beëindigd, de sportcomplexen blijven in ieder geval t/m 28 april gesloten en tot 1 juni zijn er geen evenementen of bijeenkomsten toegestaan.
Dit zijn ingrijpende maatregelen maar we hebben er alle begrip voor. Het is nodig om het Coronavirus te stoppen.

Ook voor AZC heeft dit grote gevolgen. Naast dat we niet meer kunnen trainen/voetballen en elkaar niet meer kunnen ontmoeten in de kantine, zijn we ook genoodzaakt een aantal geplande activiteiten te annuleren. De volgende evenementen gaan niet door:

12 april : Paaseieren zoeken  
21 mei : BVO O15 toernooi
31 mei : Sixday
13 juni : G voetbal speldag
20/21 juni : Torenstadtoernooi

Sommige evenementen vallen binnen de termijn waarin niets georganiseerd mag worden, andere evenementen hebben we moeten annuleren omdat er nog te veel onzekerheid is over de situatie na 1 juni.
Als de situatie het na 28 april of 1 juni toelaat dan zullen we kijken of we trainingen kunnen gaan hervatten en oefenwedstrijden kunnen organiseren. Ook willen we dan proberen om een nieuwe datum voor Sixday te plannen en eventueel nog een jeugdtoernooi te organiseren.
Vooralsnog staan het pupillen- en juniorenkamp en de slotdag nog steeds op de agenda.

Contributie;
Door het wegvallen van de reeds genoemde activiteiten en competitiewedstrijden valt er een groot deel van onze kantine-inkomst weg. Veel van onze kosten lopen echter gewoon door.
Om de continuïteit van onze vereniging te waarborgen hebben we besloten om de contributie voor het 4e kwartaal van dit seizoen wel te innen.
Wij hopen dat jullie begrijpen dat dit nodig is om financieel gezond te blijven.
Leden die door de Corona-crisis hun contributie niet kunnen betalen worden verzocht contact op te nemen via penningmeester@azczutphen.nl.

Sportcomplex gesloten;
We willen nogmaals benadrukken dat het AZC terrein in ieder geval t/m 28 april gesloten is en dus niet toegankelijk. Veel AZC jongeren hebben hier gelukkig al gehoor aangegeven door niet meer te voetballen op de velden. Hou dit in stand want politie en gemeente zullen strenger controleren.

Beste AZC’ers, laten we de komende tijd ervoor zorgen dat we optimistisch en vooral gezond blijven.
Op Facebook hebben we een groepspagina aangemaakt waar leden, donateurs, relaties en ouders/verzorgers van jeugdleden elkaar kunnen ontmoeten en dingen met elkaar kunnen delen.
De pagina heet ‘Pakt tezamen aan’:  https://www.facebook.com/groups/519333619007386/
We hopen op deze manier toch met elkaar verbonden te blijven.

Voor onze leden zijn we bezig een online FIFA PlayStation toernooi te organiseren. Meer info hierover, en over eventuele andere online activiteiten, zullen we via de website en Facebook communiceren.

Let goed op elkaar en zorg voor elkaar!

Liefdevolle groeten,

Patrick Govaers, Gerton Damen, Ingrid Kramer, André Putker en Nardo van den Broek

Bestuur Zvv AZC

Ga terug naar overzicht