A
Z
C

Bestel nu je kaart voor feestavond met MillStreet

 

Op zaterdagavond 19 augustus treedt MillStreet op in de AZC kantine. Ieder lid van 18 jaar en ouder kan vanaf nu toegangskaarten voor dit spektakel – waarmee we het 105-jarige bestaan van onze vereniging vieren – bestellen in de webshop van AZC.

Wees er snel bij. Onze kantine is weliswaar groot, maar het aantal plaatsen is toch beperkt. Bovendien hebben de muzikanten van MillStreet een groot podium nodig voor hun act!

De procedure voor het bestellen van kaarten is als volgt:

Ieder lid van 18 jaar en ouder kan maximaal twee kaarten bestellen via onderstaande link. Ook ouders/begeleiders van onze jeugdleden zijn welkom op het feest en kunnen kaarten bestellen. Om de kaarten te bestellen moet je je naam invullen. Vul ook het mailadres in waarop je de toegangskaarten wilt ontvangen.

De kaarten kosten 10 euro per stuk. Elke kaart geeft recht op vier consumptiemunten. Het verschuldigde bedrag dient gelijk digitaal te worden betaald.

Zodra je hebt betaald, ontvang je een bevestiging van je aankoop in je mail. Bij binnenkomst tijdens de feestavond (de kantine is open vanaf 19.00 uur) wordt je kaartje gecontroleerd. Tegelijk ontvang je dan voor iedere gekochte kaart vier consumptiemunten. Deze kunnen tijdens de feestavond worden besteed.

Bestel je kaarten hier

Ga terug naar overzicht