A
Z
C

Boek, zweet en tranen

Boek, zweet en tranen ……….

Een project dat in 2010 is begonnen, is bijna ten einde. Ties Heijink, Maarten Voortman, Hans Voortman en Freddy Burgers gingen aan de slag met het vervaardigen van een jubileumboek ‘100 jaar voetbalvereniging AZC’.

Nadat wij bij diverse bronnen informatie hadden ingewonnen, werd besloten een reusachtig boek te gaan maken. Een zogenaamde stoeptegel. Door de financiële steun van de Club van Honderd was dit mogelijk. De redactie kreeg in de loop van de tijd versterking van Maarten Brouwer, Eric Weustink, Herman Vlogman en Rio Nieuwburg.

Nu, eind augustus 2018, is het dan bijna zover. De laatste maanden vielen niet mee. Het boek kostte gelukkig geen bloed, maar wel zweet en tranen. Maar het jubileumboek is klaar en zal gepresenteerd worden op donderdag 13 september 2018 tijdens een speciaal ‘Boekenbal’. Aansluitend kan het bestelde boek opgehaald worden. Genietend van een drankje en speciale achtergrondmuziek kan iedereen dan gaan bladeren door de 672 pagina’s die het boek bevat.

Alle voorinschrijvers hebben inmiddels, voor zover mogelijk, via de mail een persoonlijke uitnodiging gehad voor de boekpresentatie op donderdag 13 september. In verband met de verwachte drukte, wel graag aangeven of jij aanwezig kunt zijn.

Zo’n 345 jubileumboeken zijn via de voorinschrijving verkocht. Totaal zijn er 400 boeken gedrukt. Er komen dus slechts 55 exemplaren in de losse verkoop voor 50 euro. Deze zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 september.

Bijgaand de lijst van de ‘gelukkigen’ die het boek via voorinschrijving hebben gekocht. Staat jouw naam er niet bij? Dan is er waarschijnlijk niet betaald of er is iets mis gegaan.

Klik hier om naar de lijst te gaan.

Tot donderdag 13 september 2018!!

Met vriendelijke groet, namens de redactie van het boek,

Freddy Burgers
Voetbalvereniging AZC
jubileumboek@azczutphen.nl

Mob. 06-12547345

 

 

Ga terug naar overzicht