A
Z
C

Boerenkooltoernooi terug van weggeweest, geef je snel op!

Zondag 8 januari 2023 is het weer zover! De vorige edities waren altijd een groot succes, mooi weer, meer dan 100 voetbal(l)(st)ers, veel goals maar vooral een hele leuke dag voor iedereen. Nadat alle wedstrijden afgewerkt zijn zal er gezamenlijk in de kantine gegeten worden. Ook dit jaar zal Slagerij Lammers de maaltijden bereiden. Zoals vanouds is het na het eten feest!

Ook dit jaar mogen alle seniorleden (AZC 1 t/m 5, zaterdag 2, 35+/45+ teams en Vrouwen 1), spelers van de G-teams en spelers van de A-teams als ook niet spelende leden en donateurs, dames en heren mits zij de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt, deelnemen.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per deelnemende persoon voor senioren leden en 7,50 euro per persoon voor de A-junioren.

De opzet is om net als vorig jaar er een gezellige dag van te maken waar niet alleen het voetbal maar ook de gezelligheid voorop staat.

Programma

Vanaf 08:30 uur is de kantine open. Spelers en speelsters worden ontvangen met een kopje koffie of thee. De wedstrijden starten rond 9.30 uur en eindigen rond 14.00 uur. Na het voetbal is er voor alle deelnemers een stamppottenbuffet. Vanaf ongeveer 15.00 uur is het feest.

Geef je op

Inschrijven als spe(e)l(st)er kan bij jullie leider of mail felixmulder@upcmail.nl. Inschrijven kan tot en met 28 december. Betalen van het inschrijfgeld gaat dit jaar via de leiders, wij willen deze vragen het geld van de spelers te innen en deze bij de organisatie te krijgen samen met de opgave van de spelers. Dit omdat er eerder gebleken is dat er altijd mensen uiteindelijk niet aanwezig zijn waar wel eten voor klaar gemaakt is. Ben je geen onderdeel van een team en doe je toch mee, geef dit dan in de mail aan om de betaling te regelen. Omdat het een mixed toernooi is, is de indeling van de spelers in handen van de organisatie.

Namens de organisatie,

Henk Steinvoort
Guido Kuipers
Wim Verbeek
Felix Mulder

Ga terug naar overzicht