A
Z
C

Collectanten gezocht

Het G-voetbal bij Zvv AZC heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Steeds meer volwassenen en kinderen met een beperking willen graag bij Zvv AZC gaan voetballen. Omdat Zvv AZC de enige voetbalvereniging in Zutphen is die G-voetbal aanbiedt krijgen wij veel aanmeldingen.

Zvv AZC wil graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om te voetballen. Hiervoor is een goede organisatie en vakkundige begeleiding nodig. Om het G-voetbal op de juiste manier aan te bieden zijn we op zoek naar extra financiële middelen. Gelukkig hebben we al een aantal sponsoren die het G-voetbal financieel ondersteunen maar we willen zelf ook wat doen om geld te genereren.

Van 24 t/m 30 september  gaan we oa met onze volwassen G- voetballers weer collecteren voor HandicapNL  Naast ondersteuning van dit fonds mogen we 50% van de opbrengst behouden voor ons eigen G-voetbal! Hiermee kunnen we investeren in bv vervoer, begeleiding, en activiteiten.

Om zoveel mogelijk geld op te halen, willen we ook met zoveel mogelijk mensen in Zutphen en Warnsveld gaan collecteren.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan twee fantastische doelen ( HandicapNL en het G-voetbal van zvv AZC ) en heeft u tussen 24-9 en 30-9 een paar uurtjes tijd om te collecteren, meldt u dan aan via verenigingscoach@azczutphen.nl of via 06-51614000. U kunt in uw eigen straat/buurt collecteren  op de tijd(en) dat het u uitkomt ( ergens tussen 24 en 30 september).

Helpt u mee collecteren zodat mensen met een beperking kunnen blijven voetballen?

Met sportieve groet,

Anno Waterlander
Collecte Coördinator

Ga terug naar overzicht