A
Z
C

Corona update 28-1-2022

Beste AZC-ers,

We mogen weer! De competitie kan weer worden hervat. Iedereen mag weer sporten overdag en ‘s avonds tot maximaal 22:00 uur.

De volgende regels gelden:

  • Er mogen weer competitiewedstrijden worden gespeeld.
  • Publiek is weer toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Met afstand houden (1.5 meter).
  • De kantine zal in het weekeinde weer worden geopend en iedereen met een Corona Toegangsbewijs (CTB) is weer welkom. Iedereen moet in de kantine zitten en er moet afstand worden gehouden. Geen gesleep met tafels en stoelen dus en ook niet hangen aan de bar.
  • De kleedkamers en toiletten mogen worden gebruikt door iedereen. Vanaf 18 jaar moet men een geldig Corona Toegangsbewijs hebben. In de kleedkamer, de gang en de toiletten moet een mondkapje worden gedragen door iedereen vanaf 13 jaar.
  • Voor vrijwilligers van de club (zoals trainers en leiders) is het niet nodig  om een Corona Toegangsbewijs te hebben bij het uitvoeren van hun taken.

We doen een klemmend beroep op iedereen om zich aan deze regels te houden. We zijn al meerdere keren gecontroleerd door de gemeente en er zijn nieuwe controles aangekondigd. Eventuele boetes zullen uiteraard op de overtreder worden verhaald.

We zijn blij dat er steeds meer mogelijk is en we hopen jullie weer te zien op ons prachtige sportpark.

 

Ga terug naar overzicht