A
Z
C

Documentaire Maradona bij Cinemajestic

Beste leden,

Wie was/is de beste voetballer ter wereld?
was het Pele, Cruijff, Messi, Ronaldo of toch Maradona……
Iedereen zal zijn eigen favoriet hebben maar feit blijft dat Diego Maradona in ieder geval 1 van de meest markante en besproken voetballers van de wereld was.
Over zijn periode bij Napoli is nu een zeer indrukwekkende documentaire gemaakt.

Kijk hier voor de trailer

In service bioscoop Cinemajestic draait deze documentaire slechts een paar dagen. Namelijk van maandag 16 t/m woensdag 18 september.

Op maandag 16 en woensdag 18 september om 20 uur kunnen leden (16 jaar en ouder ) van de Zutphense voetbalverenigingen deze documentaire voor gereduceerd tarief komen kijken.
Voor slechts € 5,- zie je de opkomst en ondergang van 1 van de grootste voetballers ter wereld in Cinemajestic.

Kom op maandag 16 of woensdag 18 september ( tussen 19.30 en 20 uur ) naar de bioscoop en koop aan de kassa, na vermelding van de vereniging waar je lid van bent, je ticket met korting.

Let op; Er is per avond maar 1 voorstelling dus vol=vol. Wil je verzekerd zijn van een kaartje reserveer dan via info@annevents.nl door vermelding van je naam, aantal kaarten, welke dag en van welke vereniging je bent.

De JO17, JO19, MO17 en MO19 van AZC worden door de commissie voetbal uitgenodigd om op maandag 16 september deze documentaire (gratis ) te komen kijken! Teams dienen om 19 uur aanwezig te zijn bij de bioscoop. Meer info hierover volgt via mail of via de leiders.

Met sportieve filmgroet namens Cinemajestic,

Anno Waterlander
 AnnEvents
  Advies & Organisatie
info@annevents.nl
06-51614000

Ga terug naar overzicht