A
Z
C

Een droom komt uit voor dames Seniorenclub AZC

Dankzij een geweldig initiatief van Agnes Dekker en Mirjam van der Kwast hebben 46 dames tussen de 60 en 90 jaar op zaterdag 9 juli  de dag van hun leven. Zij wonen dan een concert bij van Andr√© Rieu op het Vrijthof in Maastricht.   

In 2019 ontstond het idee om de dames van AZC in de leeftijd van 60 en 90 jaar de dag van hun leven te bezorgen. Door gezondheidsredenen of andere redenen lukt het de dames zelf niet om zelfstandig een concert bij te wonen en zeker niet in Maastricht. Agnes Dekker en Mirjam van der Kwast, initiatiefneemsters van het idee, voegden de daad bij het woord en namen de organisatie op zich. Samen met enkele sponsoren – Hassink Letselschade Expertise, Club van Honderd van voetbalvereniging AZC, De Pelikaan en een particuliere sponsor – is het gelukt om een fantastisch programma inclusief vervoer aan te bieden aan de dames.

Eindelijk!

Door corona is het concert van Andre Rieu tot twee keer toe uitgesteld. Op 9 juli  is het dan eindelijk zover en krijgen de dames een onvergetelijke dag. Wordt vervolgd!   

Ga terug naar overzicht