A
Z
C

Laatste kaarten jubileumfilm

AZC 100 jaar. Weet u het nog? Heel 2018 één groot feest!!

U krijgt de mogelijkheid om dit nogmaals te beleven. Op zaterdagavond 29 juni nodigen wij jullie uit bij Cinemajestic om ‘een eeuwfeest om nooit te vergeten’ the movie, te komen zien. In de bioscoop zien jullie filmbeelden, foto’s en reacties over de activiteiten van diverse betrokkenen op het grote scherm. Wij nemen jullie mee terug naar een onvergetelijk jaar.

Afgelopen maanden zijn wij, Ronnie Brinkerhof, Maarten Voortman en Fred Burgers bezig geweest om een selectie te maken uit meer dan 50 uur film gemaakt door Paul Goedheer. Momenteel is Paul wederom druk bezig om de geselecteerde beelden te monteren tot een film van ongeveer anderhalf uur.

Een kaartje voor deze film kost U slechts 5 euro. Dat is inclusief een kop koffie bij binnenkomst. De toegangskaart heeft daarnaast een lot voor de verloting. Tevens wordt een deel van de bijdrage geschonken aan Unicef. DE LAATSTE KAARTEN ZIJN NU TE KOOP  bij Fred Burgers en Ronnie Brinkerhof.

Na afloop van deze unieke voorstelling bent u met uw toegangskaart welkom op de afterparty boven in het zaaltje bij Cinemajestic. Hier kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten over de film en onze vereniging. Als toegift tonen we daar het gehele jubileumconcert van de Dirty Daddies op groot scherm.

Koop nog snel een toegangskaart. VOL = VOL

Met sportieve groet,

Fred, Maarten en Ronnie

Kijk hier voor een klein voorproefje van de film.

Ga terug naar overzicht