A
Z
C

FC de Rebellen gaat de strijd aan met ons eerste elftal

Nog aan het bijkomen van het geweldige jubileumweekend of ben je weer in voor de volgende activiteit? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op zaterdag 10 november komen de FC de Rebellen naar AZC toe om het op te nemen tegen ons vlaggenschip.

De Rebellen?

Wie zijn die Rebellen eigenlijk? Ze zijn eigenzinnig, hard, maar fair. Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet… Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel van rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze worden altijd op handen gedragen door hun supporters, omdat ze altijd voor gaan. Altijd!

Wanneer?

En nu komen ze dus op zaterdag 10 november om 16:30 uur naar AZC toe om de strijd aan te gaan met ons eerste elftal. Zo maar een greep voetballers die deel maken van de FC de Rebellen: John de Wolf, Andy van der Meijde, Glenn Helder, Theo Lucius en Ricky van den Bergh. Welke Rebellen er komen opdraven blijft nog een verrassing, maar je kunt er op rekenen dat zij op volle oorlogssterkte zijn!

Gratis entree!

Mis deze bijzondere ontmoeting niet. Ons eerste elftal rekent op jullie komst. De toegang voor deze wedstrijd is bovendien gratis!

 

Ga terug naar overzicht