A
Z
C

G jeugd team KAMPIOEN!

AZC JG2 kampioen!

Onder bezielende leiding van Piet van Duijnhoven (trainer) en Roy Verbeek, Danny van Hilst en Bert Zweers  (leiders) is het jeugdvoetbal voor spelers met een beperking bij AZC al lange tijd prominent aanwezig. Waar het ooit begon met een paar spelers, zijn er nu meer dan 30 jeugdspelers met een beperking actief. Ze zijn verdeeld over drie teams, JG1, JG2 en JG3.

Wat niet kon uitblijven, is nu gebeurd. JG2 is kampioen geworden. En niet zomaar, nee, met ruime afstand. Waar alle jongens en meiden de afgelopen jaren hard voor gewerkt hebben, heeft nu tot resultaat geleid. En daar zijn we als VV AZC trots op!
Kampioen worden met je team. Het mooiste dat kan gebeuren. Samen het beste ervan maken en strijden voor een goed resultaat. Daarna de blijdschap bij een overwinning, misschien het balen bij een verloren wedstrijd. Maar bovenal, plezier in het spelletje.
De G-senioren ( 2 teams, ruim 20 spelers) hebben al meerdere keren een kampioenschap meegemaakt. Daarom is het juist zo mooi dat nu een team van de G-jeugd kampioen is geworden.

Bij VV AZC zijn nu 3 jeugdteams en 2 seniorenteams met spelers met een beperking  actief. Spelers die extra aandacht en begeleiding nodig hebben om voor hun het voetballen mogelijk te maken. Denk er eens over na of u ook een bijdrage wilt leveren aan het G-voetbal bij VV AZC.  U kunt via e-mail uw belangstelling kenbaar maken: info@azczutphen.nl.

Ga terug naar overzicht