A
Z
C

G voetballers collecteren voor Handicap NL

Na weken van intensieve voorbereiding was het maandag 21 september eindelijk zover.
De 1e collecte dag voor Handicap nl.
We hebben ons verzameld op de hoek van de Warnsveldseweg/Jan Vermeerstraat om 18.00 uur.
Als begeleiding hadden we Brando, Sil, Jesse Li, Timo en Hennie.
Nadat we ons hebben opgesplitst in groepjes ging het dan toch echt van start.

Om 20.00 uur was iedereen weer terug op de beginplek en eigenlijk hadden we meteen wel een goed gevoel over de opbrengst. Ondanks alles wat er speelt met de corona werd er gul gegeven. Vooral Jasper was erg blij. Hij had als 1e een briefje van 50 Euro.
We gingen met een tevreden gevoel naar huis.

De 2e dag heb ik samen met Frank, Arjan, Jasper, Stef en Herman gelopen in de nieuwbouwwijk van Leesten. We hadden best nog wel wat moeite met de navigatie. Deze wijk is zo groot geworden dat het onmogelijk was om alle straten daar te lopen.
Timo en Danny hebben nog even het Warnsveldseweg kwartier afgelopen en zijn daarna door gegaan  naar de Coehoornsingel en omstreken.

De 3e dag was de omgeving van De Polbeek aan de beurt. Natuurlijk troffen we veel AZC’ers thuis aan. De begeleiding bestond uit Raymond, Mark  op de fiets met de kleine meid, Rene.

Donderdag hebben we niet gelopen. Dit is de trainingsdag van de G spelers.

De 4e dag toch nog even naar De Hoven. Hier hebben we de nieuwbouwwijk De Teuge gelopen. Het was echt de koudste dag van de week en respect voor Stef, Sjoerd en Jasper die het toch maar mooi even hebben gedaan. Er werd gul gegeven en vooral veel betaald met QR code.

En dan nu het eindbedrag. We hebben samen opgehaald het mooie bedrag van 2232 Euro.

Het doel was uiteraard geld ophalen voor  Handicap NL
Van het totaal bedrag dat we hebben opgehaald is 50% voor AZC. Hiervan willen we graag nieuwe trainingspakken aanschaffen voor de G1 en G2  senioren.

Namens alle G spelers willen wij iedereen die ons heeft geholpen met collecteren bedanken en we hopen dat iedereen ons volgend jaar weer wil helpen.

Met vriendelijke groet,

Ineke Zondervan

Ga terug naar overzicht