A
Z
C

Ga met de supportersbus mee naar Brummen-AZC!

Op maandag 6 juni gaat AZC op bezoek bij Brummen. Dit is de kampioenswedstrijd. Bij winst of een gelijkspel kroont AZC zich tot kampioen. Bij verlies is het afhankelijk van concurrent Robur et Velocitas. AZC kan jouw steun maandag goed gebruiken. De sponsorcommissie heeft daarom in samenwerking met sponsor Berkhout reizen een supportersbus geregeld. Ook jij kunt met deze bus mee!

Hoe ben jij erbij?

In de bus is plek voor 55 personen. De kosten hiervoor bedragen 5 euro per persoon. Op donderdag 2 juni kun je in de kantine tussen 19:00 uur en 20:00 een plaats reserveren. Je moet dan gelijk contant betalen. Het is ook mogelijk om plaatsten te kopen voor personen die donderdagavond niet in de gelegenheid zijn om naar de kantine te komen. Wel moet je de namen van deze personen doorgeven en voor deze personen te betalen. We hopen dat veel supporters van deze mogelijkheid gebruik zullen maken, zodat we met een grote supportersschare bij de kampioenswedstrijd zijn.

Planning maandag

Op maandag 6 juni kun je vanaf 12:30 uur de bus in. De bus vertrekt uiterlijk 12:45 vanaf het AZC-complex, zodat we uiterlijk 13:30 uur in Brummen zijn. Rond 16:30 uur vertrekt de bus weer richting Zutphen.

Ga terug naar overzicht