A
Z
C

Ga met de supportersbus mee naar Robur-AZC!

Het eerste elftal gaat op zondag 22 mei op bezoek bij titelconcurrent Robur et Velocitas. Een cruciaal duel in de titelstrijd. AZC kan jouw steun goed gebruiken. De sponsorcommissie heeft daarom in samenwerking met sponsor Berkhout reizen een supportersbus geregeld. Ook jij kunt met deze bus mee!

Hoe ben jij erbij?

In de bus is plek voor 55 personen. De kosten hiervoor bedragen 5 euro per persoon. Op donderdag 19 mei kun je in de kantine tussen 19:00 uur en 20:00 een plaats reserveren. Je moet dan gelijk contant betalen. Het is ook mogelijk om plaatsten te kopen voor personen die donderdagavond niet in de gelegenheid zijn om naar de kantine te komen. Wel dien je de namen van deze personen door te geven en voor deze personen te betalen. We hopen dat veel supporters van deze mogelijkheid gebruik zullen maken, zodat we met een grote supportersschare in Apeldoorn aanwezig zijn.

Hoe werkt het zondag?

Op zondag 22 mei kun je vanaf 12:30 uur de bus in. De bus vertrekt uiterlijk 12:45 vanaf het AZC-complex, zodat we uiterlijk 13:30 uur in Apeldoorn zijn. Rond 16:15 uur vertrekt de bus weer richting Zutphen.

Ga terug naar overzicht