A
Z
C

Geef je op voor het 9e Mixed Intern Boerenkooltoernooi op 13 januari 2019!

Zondag 13 januari 2019 is weer zover! Voor de 9e keer wordt het AZC mixed intern boerenkooltoernooi gehouden. Vorige keer was een groot succes, mooi weer, meer dan 100 voetbal(l)(st)ers, veel goals maar vooral heel gezellig en veel gelachen. Na het voetballen was er natuurlijk het overheerlijke stampottenbuffet van Slagerij Lammers. Vanaf 15.00 uur ging het dak er af. Wat een feest!

Ook dit jaar mogen alle seniorleden (AZC 1 t/m 5 zondag , zaterdag 2 + 2, 35+/45+ teams en Vrouwen 1), spelers van de G-teams en spelers van de A-teams als ook niet spelende leden en donateurs, dames en heren mits zij de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt, deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per deelnemende persoon voor senioren leden en € 5,- per persoon voor de A-junioren.

De opzet is om net als vorig jaar er een gezellige dag van te maken waar niet alleen het voetbal maar ook het gezellig samen zijn voorop staan. Zie foto’s hieronder. ’s Morgens vanaf 8.30 uur is de kantine open. Spelers en speelsters worden ontvangen met een kopje koffie of thee. De wedstrijden waarbij gespeeld wordt met teams van 6 tegen 6, starten om 9.30 uur en eindigen om 13.30 uur. Na het voetbal is er voor alle deelnemers een stamppottenbuffet. Vanaf ongeveer 15.00 uur is het feest. Wie dit keer het feest zal opluisteren is nog een verrassing. 

Inschrijven als spe(e)l(st)er kan bij jullie leider of via mail pieterboxma@gmail.com. Schrijf je nu in! Betalen van het inschrijfgeld kan aan de leden van de organisatie, vanaf 8.30 uur op 13 januari tot vlak voor aanvang van de wedstrijden. Omdat het een mixed toernooi is, is de indeling van de spelers in handen van de organisatie.

Geef je dus op….

Namens de organisatie,

Pieter Boxma 

Ga terug naar overzicht