A
Z
C

Gehavend AZC op bezoek bij BWO

AZC reist op zondag 5 februari af naar Hengelo om de degens te kruisen met BWO. De formatie van oefenmeester Tom Polman gaat dan op jacht na een driepunter om zo de aansluiting met de brede middenmoot te krijgen.

AZC speelde afgelopen zondag een prima wedstrijd tegen de voormalige koploper ATC ’65 (1-1). Cruciaal moment in de wedstrijd was de gemiste strafschop van Ronahi Aksan bij een 1-0 voorsprong. In de tegenaanval scoorde ATC’65 namelijk de gelijkmaker. AZC heeft dit seizoen vaker dat deze cruciale momenten de verkeerde kant op vallen. Het wordt tijd dat het een keertje mee gaat zitten. AZC treedt zondag gehavend aan, want bij de blauw-witten kampen de nodige spelers met een blessure. Tom staat voor een flinke puzzel om tot zijn favoriete elf te komen.

BWO

BWO verloor de openingswedstijd van het seizoen met 4-0 van AZC. Deze valse start maakte de ploeg  van trainer Geert Veldhuis ruimschoots goed en de Tukkers waren zelfs even koploper. Momenteel staat BWO op de derde plaats in 2I, op slechts één punt van de koplopers Bon Boys en ATC’65. Met Tijn Steggink (9 doelpunten) heeft BWO de topscorer van 2I in huis. AZC is dus gewaarschuwd voor zijn scoringsdrift. BWO wil sowieso revanche van de uitglijder in Zutphen.

Historie

AZC een BWO speelden drie keer tegen elkaar. BWO won tweemaal en AZC één keer. Zoals gezegd won AZC eerder dit seizoen met 4-0 van BWO. Mika Dekker en Luc Wassink namen allebei twee goals voor hun rekening.

Ben je erbij?

Kom ook zondag naar Hengelo om AZC te steunen. De blauw-witten hebben de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Kunnen de jongens op jullie rekenen? Om 14:00 uur fluit scheidsrechter Gerard Harmelink voor de aftrap. Tot dan.  

Ga terug naar overzicht