A
Z
C

Genomineerden Voetbalgala AZC; Stem nu!

Op ZATERDAG 29 december zal het 14e Voetbalgala van AZC plaatsvinden. Dit jaar zullen de volgende verkiezingen plaatsvinden: het talent van AZC, de beste dame, de beste speler van AZC-2 en van AZC-1. Met uitzondering van het talent, kunnen leden, donateurs en sponsoren hun voorkeursstem uitbrengen op de spelers die genomineerd zijn.

De genomineerden zijn:

AZC-1: Lars van Roon, Joost Alferink, Michael Beltman

AZC-2: Jerrel Heuvelink, Jorg Heemskerk, Onur Köse

Dames: Destiny Meuleman, Michelle van Huizen, Lieke Goedheer

Je mag één stem per categorie uitbrengen. Dit kun je doen door vanaf vandaag je voorkeursstemmen door te mailen aan Azcgala2018@gmail.com. Of je kunt vanaf donderdagavond 29 november gebruik maken van de stemformulieren die op de keukenbar liggen. Het volledig ingevulde formulier graag deponeren in de blauwe houten postbus op de keukenbar.

Inmiddels is de kaartverkoop ook in volle gang. Voor degenen die nog geen kaarten hebben gekocht. Er zijn nog kaarten te koop bij Wim Verbeek, Lieke Goedheer. Nick Hagenbeek en Pieter Boxma. Let wel; er worden beperkt kaarten verkocht en op is op!!!!!

Denk aan de juiste kleding. Voor de best geklede man en vrouw heeft onze sponsor John & Nina Mode mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Ga terug naar overzicht