A
Z
C

Geslaagde nieuwjaarsreceptie zorgt voor mooie start 2023

De kop van 2023 is er voor de AZC’ers alweer vanaf. Zoals gebruikelijk stond op Nieuwjaarsdag de traditionele nieuwjaarswedstrijd en aansluitend de nieuwjaarsreceptie op het programma. Het werd een geslaagde dag. Bekijk hier de foto’s

De nieuwjaarswedstrijd werd dit jaar gespeeld door een team onder de 25 jaar en een team boven de 25 jaar. Trainers Dick Brands (onder 25) en het duo Jan Aalbers/Wim Verbeek (boven 25) hadden allebei een sterke formatie tot de beschikking. Het werd dan ook een leuke wedstrijd, die de ‘oudjes’ in hun voordeel beslisten (5-2 overwinning). 

Receptie en quiz

Aansluitend vond in de kantine de nieuwjaarsreceptie plaats. De opkomst was weer als vanouds. Voorzitter Patrick Govaers had nog een quiz samengesteld met vragen over 2022. Ook nu gingen de oudjes er weer met de winst vandoor.

Tom en Toon blijven

Ook kon Patrick tijdens zijn nieuwjaarsrede heugelijk nieuws brengen, namelijk dat zowel hoofdtrainer Tom Polman als Toon Hillebrand (AZC 2) hun contract hebben verlengd. Van harte gefeliciteerd, allebei. Hierna ging het geluid van de muziekboxen omhoog en volgden er nog enkele gezellige uren. Al met al dus een meer dan geslaagde aftrap van 2023!

Ga terug naar overzicht