A
Z
C

Go Ahead Eagles speelt op 20 juli oefenduel bij AZC

Op woensdag 20 juli krijgt AZC hoog bezoek. De Deventer Eredivisionist Go Ahead Eagles speelt dan een oefenwedstrijd tegen het Israëlische Kyriat Shmona. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur.

Kowet zit momenteel midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer René Hake hoopt tijdens deze oefencampagne de basis te leggen voor een stabiel seizoen in de Eredivisie, die uiteindelijk tot handhaving moet leiden. Het is voor iedereen een mooie gelegenheid om nieuwe aanwinsten als keeper Jeffrey de Lange, de Spanjaard José Fontán en vleugelflitser Bobby Adekanye aan het werk te zien.

Entreeprijs en bereikbaarheid

De entreeprijs voor de wedstrijd Go Ahead Eagles-Kyriat Shmona bedraagt 7 euro (3 euro voor 65+ en jeugd tot en met 16 jaar). Alle jeugdleden van AZC kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen.

Supporters die met de auto naar Zutphen willen komen moeten rekening houden met beperkte parkeergelegenheid. We roepen AZC’ers en andere belangstellenden uit Zutphen en omgeving op zoveel mogelijk met de fiets te komen. Daarnaast is ons complex prima te bereiken per trein (10 minuten lopen vanaf het station) of bus (lijn 81, halte Weg naar Laren).

Meer informatie

Meer informatie rondom deze wedstrijd volgt in de komende weken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Anno Waterlander, verenigingscoach van AZC.

Ga terug naar overzicht