A
Z
C

Gratis jongerenactiviteit : Operation Mindfall

De gemeente Zutphen biedt in samenwerking met Zutphen Actief een jongerenactiviteit aan voor in de zomer. 400 jongeren tussen 13 en 19 jaar uit de gemeente Zutphen mogen GRATIS de nieuwe outdoor game Operation Mindfall van Kings & Queens Zutphen spelen.

Hoe werkt het?
Met een team van maximaal 6 personen ga je op een spannende missie door het centrum van Zutphen. Jullie krijgen een iPad mee die jullie de weg wijst naar plekken waar jullie raadsels en puzzels moeten oplossen. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen door middel van augmented reality!

Het verhaal
Jullie gaan undercover als spionnen en moeten de mensheid beschermen tegen een gevaarlijk virus. Jullie missie is om zo snel mogelijk de formule van het antivirus in handen te krijgen. Met gave gadgets in jullie actionpack moeten jullie de wereld zien te redden!

Hoofdprijs
Hebben jullie aan het eind van de zomer de hoogste score behaald? Dan winnen jullie de hoofdprijs t.w.v. €500,-!!

Wil jij samen met maximaal 5 vrienden/vriendinnen Operation Mindfall spelen in de zomervakantie? Reserveer dan met de actiecode ZUTPHENACTIEF via https://www.kandqzutphen.nl/operation-mindfall/

Meer info: https://www.kandqzutphen.nl/city-quest/

Voorwaarden:

  • Deze activiteit wordt aangeboden door de gemeente Zutphen in samenwerking met Zutphen Actief en Kings & Queens Zutphen aan jongeren woonachtig in de gemeente Zutphen in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar.
  • Vooraf reserveren met de actiecode is verplicht. Reserveren kan tot en met 31 augustus 2021.
  • Op locatie wordt gecontroleerd of alle spelers voldoen aan de voorwaarden (leeftijd + woonplaats). Legitimatie is verplicht voor alle spelers. Spelers die niet aan de voorwaarden voldoen of zich niet kunnen legitimeren, nemen op eigen kosten deel aan de activiteit en zijn uitgesloten van het winnen van de hoofdprijs.
  • Jongeren mogen één keer per persoon kosteloos deelnemen aan deze activiteit.
  • Het team dat op 31 augustus 2021 de hoogste score heeft wint de hoofdprijs ter waarde van €500,-. Wanneer er meerdere teams de hoogste score hebben, wordt de winnaar bepaald door loting.

Ga terug naar overzicht