A
Z
C

Grote Club Actie weer van start

Op 24 september gaat de grote club actie weer van start!

De AZC jeugdleden ( JO7 t/m JO15 ) krijgen dit weekend de loten boekjes uitgereikt via hun leider en kunnen daarna op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen.

De leiders van de JO7 t/m de JO15 kunnen zaterdag 24 september de boekjes ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Een lot van de grote club actie kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar AZC. Met de opbrengst willen we leuke jeugdactiviteiten organiseren.
We roepen de jeugdleden van AZC op om zoveel mogelijk loten te verkopen.
De beste 3 verkopers krijgen een voetbaltenue van een club naar keuze!

Dit jaar hebben we ook een prijs voor het team dat de meeste loten verkoopt en natuurlijk voor de leider van dat team.
Je kan tot 1 november loten verkopen. Daarna kun je je boekje inleveren in het jeugdhonk of in de brievenbus naast het jeugdhonk.

De verkoopboekjes zijn dit jaar gepersonaliseerd. Dwz dat op de voorkant van je boekje je naam en een persoonlijke QR code staan. Mensen die een lot willen kopen kunnen dit doen door hun gegevens op het papieren lot in te vullen of door de QR code te scannen en op de telefoon hun gegevens in te vullen. Ook de digitale loten tellen mee in het aantal loten dat je verkoopt en zijn terug te vinden op je persoonlijke verkooppagina. De link naar je persoonlijke pagina krijg je via mail van de grote club actie toegestuurd. Deze pagina kun je ook delen via social media om nog meer loten te verkopen.

Heb je meer boekjes nodig, of speel je in de JO17 of JO19 en wil je ook graag loten verkopen, haal dan een (extra) boekje bij de verenigingscoach in het jeugdhonk.

Naast ondersteuning van AZC zijn er voor kopers van loten ruim 300.000 prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000.
Alle reden dus om een lot van de grote club actie te kopen!

Voor bv sponsoren, AZC seniorenteams en anderen die AZC een heel warm hart toedragen en extra kans willen maken op mooie prijzen, hebben we ook superloten te koop. 
Een superlot kost € 150,-. Hiervoor ontvang je 50 loten.
AZC verdient aan ieder verkocht superlot € 120,- en maakt kans op een groot clubfeest twv € 5000,-!!
Interesse in een superlot? Neem contact op via verenigingscoach@azczutphen.nl

 

Wij wensen alle verkopers veel succes.

Voor vragen kun je contact opnemen met Anno Waterlander.

 

Ga terug naar overzicht