A
Z
C

Grote Club Actie

Op 19 september gaat de grote club actie weer van start!

De AZC jeugdleden ( JO10 t/m JO15 ) krijgen dit weekend de loten boekjes uitgereikt en gaan vanaf zaterdag 19 september op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Een lot van de grote clubactie kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar AZC. Met de opbrengst willen we het jeugdhonk opknappen zodat de jeugd van AZC straks een mooie plek heeft om samen te komen en waar ze op de play station, een potje tafeltennis, dart of tafelvoetbal  kunnen spelen.

We roepen de jeugdleden van AZC op om zoveel mogelijk loten te verkopen. De beste 3 verkopers krijgen een voetbaltenue van een club naar keuze!
Heb je meer boekjes nodig, of speel je in de JO8, JO9, JO17 of JO19 en wil je ook graag loten verkopen, haal dan een (extra) boekje bij de verenigingscoach in het jeugdhonk.
De loten kunnen tot 1 november verkocht worden. Daarna dien je het boekje weer in te leveren in het jeugdhonk.

Naast ondersteuning van AZC zijn er voor kopers van loten ruim 300.000 prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000.
Alle reden dus om een lot van de grote club actie te kopen!

Voor bv sponsoren, AZC seniorenteams en anderen die AZC een heel warm hart toedragen en extra kans willen maken op mooie prijzen, hebben we ook superloten te koop. 
Een superlot kost € 150,-. Hiervoor ontvang je 50 loten.
AZC verdient aan ieder verkocht superlot € 120,- en maakt kans op een groot clubfeest twv € 5000,-!!
Interesse in een superlot? Neem contact op via verenigingscoach@azczutphen.nl
Ben je geen jeugdlid van AZC tegen gekomen om een lot van te kopen dan kun je ook onderstaande QR code gebruiken om 1 of meerdere loten te kopen. 

Wij wensen alle verkopers veel succes.
Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne Beumer of Anno Waterlander.

Ga terug naar overzicht