A
Z
C

Haal nu je digitale ledenpas op!

De sponsorcommissie startte een aantal jaar geleden met het uitrollen van ledenkorting bij onze sponsoren. Op vertoon van je ledenkaart is het mogelijk om een bepaalde korting te krijgen op de aankoop van een product of dienst bij de sponsor. De insteek is een win-win situatie creëren voor zowel de sponsor als het AZC-lid. Het is al enige tijd mogelijk om deze korting te verzilveren bij een aantal sponsoren. De afgelopen weken is de sponsorcommissie druk bezig geweest om meer sponsoren te werven voor het aanbieden van deze ledenkorting en met succes!

Ledenkorting

Op de website staat een totaaloverzicht van alle sponsoren waar je op vertoon van je ledenkaart korting krijgt. Dit is te vinden onder het kopje ‘Sponsoring’ en dan ‘Ledenkorting’.  
Ook komt er meer communicatie via de social media-kanalen en de tv-schermen in de kantine met de kortingsacties bij onze sponsoren.

Digitale versie

Waar eerder de ledenkaart een fysieke pas was, is deze nu vervangen door een digitale variant. Afgelopen week ontving je een email met de informatie om je ledenkaart op te halen.
Let op: deze kan in je spambox terecht gekomen zijn. Het is ook mogelijk om via deze link je ledenkaart op te halen, doe dit met je mobiele telefoon.

Op vertoon van deze digitale kaart kan je gebruik maken van mooie kortingsacties bij onze sponsoren. Lukt het niet om je ledenkaart op te halen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@azczutphen.nl

De sponsorcommissie

Ga terug naar overzicht