A
Z
C

Heeft u nog geen jubileumboek besteld?

Doe dit dan zo snel mogelijk. U kunt nog voorinschrijven tot en met 13 mei 2018.

 

Misschien een teleurstellende mededeling …………….. In het laatste hoofdstuk van het jubileumboek, waren wij van plan om alle teamfoto’s, inclusief vrijwilligers te plaatsen. Maar er is een prachtig plaatjesboek van de Coop uitgebracht, waarin alle teams staan. In mei/juni wordt door de jubileumcommissie nog een officiële jubileumkrant uitgegeven. Hierin wordt veel aandacht besteed aan de werkzaamheden door vrijwilligers binnen de club.

 

Niemand is groter dan de club

‘Ik ga ervan uit dat mijn vader wel in het boek staat’, ‘Mijn zoon staat er toch wel in?’ ‘Mijn opa heeft ook nog bij AZC gespeeld. Staat hij er in?’ ‘Ik sta er toch wel in?’ Bovenstaand zijn zo maar een aantal opmerkingen die wij als redactie zo af en toe te horen krijgen. Hopelijk begrijpt iedereen dat het boek over de vereniging AZC gaat. En een club kan niet zonder spelers, vrijwilligers of supporters. Daarom bestaan wij dan ook al 100 jaar! Maar niemand is groter dan de club.

 

Er worden heel veel namen genoemd in het boek, maar ook heel veel niet. En ja, misschien zullen we iemand vergeten. Wij halen onze informatie uit de jaarverslagen, clubbladen, kranten, archieven en uit persoonlijke verhalen. Maar iedereen heeft een kans gehad om mee te denken of praten over onze vereniging. Regelmatig heeft er een oproep in het clubblad of website gestaan.

Zoektocht naar kampioenen

Waar wij nog wel op zoek naar zijn? Naar kampioenen. Wij proberen zoveel mogelijk de kampioenen te benoemen en indien aanwezig een foto te plaatsen. Nu zien wij dat niet altijd de aangereikte informatie volledig is. Dus heeft u nog wat foto’s liggen van kampioenen? Dan kunt u nog een bericht sturen naar onderstaand mailadres.

 

Presentatie jubileumboek

Op donderdagavond 13 september 2018, bij de presentatie, zal het eerst jubileumboek worden uitgereikt. U kunt dan zelf ook het boek ophalen. Meer informatie hierover volgt nog. Zoals u weet is de prijs bij voorinschrijving slechts 30 euro. In de losse verkoop zal het 50 euro kosten. Alleen vanwege de hoge productiekosten is dit een beperkt aantal.

 

In de kantine op de keukenbar ligt een lijst van alle aanmeldingen, Of kijk hier voor alle aanmeldingen tot zover

 

 

Vriendelijke groet,

Freddy Burgers, namens de redactie van het jubileumboek

Mail naar: jubileumboek@azczutphen.nl

Ga terug naar overzicht