A
Z
C

Seizoensopening jeugd ipv Torenstadtoernooi

Torenstad Toernooi 2019 gaat niet door!! Helaas hebben zich dit jaar maar zeer weinig teams zich aangemeld voor het toernooi. De organisatie heeft zich hierover gebogen en helaas hebben we de beslissing moeten nemen het jeugdtoernooi op 7 en 8 september niet door te laten gaan.
We betreuren deze beslissing enorm maar gaan ons zeker beraden hoe we aan het volgende Torenstad Toernooi een betere en succesvollere invulling kunnen geven.

Omdat we de jeugdleden in dat weekend toch graag even willen zien heeft commissie voetbal besloten om de jeugdleden en de ouders/verzorgers op zaterdag 7 september uit te nodigen voor een seizoensopening.
Tijdens deze seizoensopening geven we de jeugdleden en de ouders/verzorgers informatie over het nieuwe seizoen, spelen de jeugdleden een klein 4 tegen 4 toernooitje, worden de tenues uitgereikt ( nadat de bruikleenovereenkomst door 1 van de ouders is ondertekend!), krijgen de jeugdleden de ledenpas ( waarmee bij veel bedrijven korting te verkrijgen is ) en worden de teamfoto’s gemaakt.

De jeugdleden en minimaal 1 ouder/verzorger worden op de volgende tijden geacht aanwezig te zijn in de kantine van AZC:

JO8 t/m JO9        9 uur   ( einde 10.30 uur )

JO10 t/m JO11    10.45 uur ( einde 12.15 uur )

JO12 en JO14-2   12.30 uur ( einde 14 uur )

Voor de JO17 t/m JO 19 en MO17 en MO19 alsmede de teams die bekerwedstrijden spelen op 7 september wordt de datum/tijd van de bijeenkomst nog bekend gemaakt.

Tot ziens op 7 september,

Bestuur & commissie voetbal AZC

Ga terug naar overzicht