A
Z
C

Informatie met betrekking tot Oudejaarstoernooi op 29 december

Beste ouders, verzorgers, spelers en trainers,

Op 29 december is het dit jaar weer zover, het zaalvoetbaltoernooi met de vier andere verenigingen uit Zutphen (ZVV De hoven, Be Quick Zutphen, Warnsveldse boys en FC Zutphen). Dit jaar is het toernooi zowel voor de Zutphense jeugd als de Zutphense senioren.

Aangezien het deelnemersveld dit jaar vergroot is door de komst van FC Zutphen bij het oudejaarstoernooi 2023 heeft dit extra invloed op de deelname van onze eigen leden. Ten opzichte van vorig jaar kunnen wij niet alle elftallen inschrijven die wij zouden willen. Hierdoor heb ik creatief moeten kijken naar de indelingen met als gevolg grotere teams dan vorig jaar en spelers die moeten deelnemen in een andere leeftijdscategorie. Ik heb proberen te kijken naar de beste alternatieven voor iedereen waarbij speelplezier (speelminuten) voorop staat. Vragen over indelingen mogen altijd vragen gesteld worden, maar veranderingen aanbrengen wordt erg moeilijk.

Alle deelnemende spelers van AZC worden de 29e van december verwacht in ons traditionele blauw-witte tenue. In gemixte teams in de verschillende leeftijdsgroepen wordt de strijd aangegaan met de verschillende verenigingen. Prestatie is hierbij niet het belangrijkste deze dag maar een enthousiaste ochtend, middag en avond voor alle deelnemers staat bij ons het hoogst in het vaandel.

In het schema hieronder zijn globale tijdszones neergezet voor de aanwezigheid per leeftijdscategorie. Later zal er op de site een link worden geplaatst naar de website met de definitieve aanvangstijden per wedstrijd en de teamindelingen zodat iedereen tijdig weet in welke categorie hij of zij mee doet. Per team wordt er geprobeerd leiders te regelen die de teams deze dag zullen begeleiden. Mocht je willen helpen, meld je alstublieft aan!

Voor vragen mail Felixmulder@upcmail.nl of stuur een bericht naar 06-83891507.

De tijden voor aanwezigheid van de teams zijn (onder voorbehoud):

O8/O9:                            07:45

O10/O11:                         07:45  

O12:                                  10:45

O13:                                  10:45

O15:                                  10:30

O17:                                  14:30      

O19:                                  18:15

35/45+                            18:00

Dames:                          18:00 

Felix Mulder

Ga terug naar overzicht