A
Z
C

Het is bijna zover: 100 jaar AZC!

Het officiële jubileumlogo 100 jaar AZC

Het nieuwe seizoen is begonnen. De G-voetballers hebben al een prachtig toernooi gespeeld.

Voor iedereen die ons sportcomplex bezoekt is het duidelijk: 2018 wordt een bijzonder jaar voor AZC.

Langzaam maar zeker komt het nieuwe seizoen op gang. Alle teams zijn volop aan het trainen, het eerste elftal heeft z’n eerste wedstrijden al weer gewonnen en de G-voetballers hebben een prachtig toernooi beleefd. Voor AZC is het seizoen 2017-2018 heel bijzonder: want op 1 januari aanstaande begint ons jubileumjaar. In 2018 bestaat onze mooie club 100 jaar en dat gaan we het hele jaar vieren.

Zo langzamerhand begint het bij menig lid echt al te kriebelen; zeker onze wat oudere leden weten uit ervaring dat een jubileumjaar altijd heel speciaal is. En het eeuwfeest is dat natuurlijk helemaal! De jubileumcommissie wil die gevoelens de komende maanden aanwakkeren, zodat 100 jaar AZC bij alle leden – van jong tot oud – gaat leven.

Daarom hebben we bij de entree van ons sportcomplex twee levensgrote foto’s uit onze rijke clubhistorie opgehangen. Met daarop teksten die aangeven dat AZC in 2018 100 jaar bestaat. Zo worden we daar allemaal telkens weer aan herinnerd. En niet alleen wij zelf. Ook al onze bezoekers!

Jubileumlogo
Wie de foto’s goed bekijkt, ziet dat hierop behalve tekst ook een logo is aangebracht. Dit is het officiële jubileumlogo 100 jaar AZC. Het is gebaseerd op onze geschiedenis. In een ver verleden was een soortgelijk logo namelijk al eens het officiële clublogo van AZC. Dat weten we dankzij het rijke archief van clubarchivaris Freddy Burgers. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt om een passend jubileumlogo te ontwerpen.

De komende maanden, maar natuurlijk ook in het jubileumjaar zelf, zullen jullie dit logo veelvuldig tegen komen. We gaan het bijvoorbeeld gebruiken om alle activiteiten aan te kondigen. Ook zullen er binnenkort diverse jubileumartikelen verschijnen met het logo.

We starten het jubileumjaar op maandag 1 januari 2018. Onze traditionele nieuwjaarsreceptie zal dan helemaal in het teken staan van de start van ons eeuwfeest. Dat wordt een aftrap die je niet wilt missen!

 

Ga terug naar overzicht