A
Z
C

Jaarlijkse bijeenkomst Senioren Club AZC zeer geslaagd

Op zaterdag 20 januari vond de jaarlijkse bijeenkomst van de SCA weer plaats in de AZC-kantine. Er waren dit jaar ongeveer 125 leden aanwezig. Tussen 10 uur en half 11 werden de mensen verwacht en verwelkomd met een kop koffie/thee in combinatie met een croissant/tompoes. Om 9 uur uur zou de bestelling klaar staan, maar de bakker was het vergeten. Met man en macht kregen ze het voor elkaar om de bestelling om half 11 bij AZC af te leveren. Een knappe prestatie.

Allereerst opende de voorzitter, Johan Veerwater de bijeenkomst en werd in de korte vergadering besloten om het lidmaatschap te verhogen van 25 euro naar 30 euro per persoon en voor de introducees van 17,50 euro naar 20 euro.

De creatieve commissie, bestaande uit Ronnie Brinkerhof, Freddy Burgers, Dori Voortman, Maarten Voortman en Geert Wendt hadden weer een leuk programma gemaakt. Er werden oude foto’s op het scherm vertoond, waarbij enkele oud-voetballers werden uitgenodigd om er iets over te vertellen.

Daarna werd er een filmpje gepresenteerd met SCA’er Jan Itjang in de spotlight. Jan, medeoprichter en eigenaar van de Chamavenbrouwerij, deelde daarna aan alle leden een glas Chamavenbier uit.

De Ierse band Boom trad een half uur op en na het buffet van slagerij Lammers, nog een half uur. Als laatste was er de verloting, waarvoor we 15 prijzen beschikbaar hadden. Om 3 uur in de middag was het officiële programma afgelopen en konden de mensen nog blijven als ze dat wilden.

Al met al was het een geslaagde dag! Bekijk ook het fotoalbum van deze dag.  

Ga terug naar overzicht