A
Z
C

Jan Borninkhof benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 28 november is Jan Borninkhof benoemd tot Lid van Verdienste. Volgens voorzitter Patrick Govaers was Jan één van de personen die vanaf het eerste uur deel uitmaakte van de kantinecommissie. ‘Omdat hij zijn werkzaamheden hoofdzakelijk achter de schermen verrichtte was het tijd om het eens in het zonnetje te zetten’, aldus Patrick. Van harte gefeliciteerd met je benoeming, Jan!

Huldiging jubilarissen

Naast de benoeming van Jan werden er tijdens de algemene ledenvergadering ook meerdere jubilarissen gehuldigd. Maarten Vruggink, Eric Weustink, Jans Hoekman en Roel Limburg kregen een speldje voor hun 25-jarig lidmaatschap. Karin Lammers en Eelco van Eijk zijn inmiddels alweer 40 jaar lid van onze club, terwijl Bertus Schinkel en Henk Barelds liefst 60 jaar lid zijn. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Volledig rookvrij      

Tijdens de vergadering werd ook bekend dat AZC van 1 januari 2023 volledig rookvrij is. Dus ook niet meer in het rookhok, de enige plek waar nu nog gerookt mag worden.

Gerton en André herkozen

Penningsmeester Gerton Damen en algemeen lid André Putker waren aftreden bestuurslid en zijn herkozen.  

Financiële situatie

Tijdens de vergadering bleek dat AZC er financieel goed op staat, maar zich ook zorgen maakt over de toekomst. Dit komt voornamelijk vanwege de gestegen energieprijzen.

Ga terug naar overzicht