A
Z
C

Jules Verschure legt bestuursfunctie neer

Jules Verschure heeft ons laten weten zijn bestuursfunctie om gezondheidsredenen neer te leggen. Zijn vertrek is begrijpelijk, ook al betreuren we het verlies van een tweede bestuurslid in korte tijd. 
Lees hier de persoonlijke toelichting van Jules;

Beste AZC vrienden,

Helaas heb ik binnen het bestuur moeten aangeven dat ik mijn bestuursfunctie om gezondheidsredenen moet neerleggen. Mijn lichamelijke en geestelijke klachten, die ik heb overgehouden aan een auto-ongeluk in 2003, spelen dusdanig op dat ik niet meer op een gezonde manier kan functioneren. Dit niet op 100% kunnen functioneren geldt zowel voor mijn privéleven als wel in mijn zakelijke leven  binnen mijn bedrijf.
Ik vind het erg om juist nu te moeten stoppen omdat er zoveel werk ligt binnen onze mooie club. De nieuwe visie die bepaald moet gaan worden, de AVG regels, het Rookbeleid het financieel gezond maken / houden van de onze club en bijvoorbeeld het G voetbal. Natuurlijk heb ik daar mijn zorgen over maar 1 ding weet ik zeker, er zijn genoeg AZC’ers die de schouders er onder willen  zetten om samen met het huidige bestuur AZC de richting te bepalen waarop onze club de komende jaren weer verder kan.

Het gaat jullie allen sportief en gezond goed.

Groet 
Jules Verschure

We zijn nu op zoek naar twee nieuwe bestuursleden en roepen geïnteresseerden op om verkennend met ons in gesprek te gaan. Dat kan via Mirjam van der Kwast (mail: Mirjam.vdkwast@gmail.com

Het bestuur,

Patrick Govaers, voorzitter
Ingrid Kramer, secretaris
Gerton Damen, penningmeester 

Ga terug naar overzicht