A
Z
C

Juniorenkamp 2019

In het seizoen 2016-2017 hebben wij voor het eerst een juniorenkamp georganiseerd. Iedereen die toen mee was kan zich het kamp vast herinneren met het bootje varen in Giethoorn en Chefke, de eigenaar van de kampeerboerderij.

In het seizoen 2017-2018 zijn wij in het kader van het jubileumkamp naar Braamt geweest. We hebben daar prachtig weer gehad, mooie activiteiten georganiseerd met als afsluiting waterskiën.

Wanneer?         5 tot en met 7 juli 2019

Waar?                Braamt

Voor wie?          onder 14 t/m onder 17 (jongens en meisjes)

Thema?              Wie is de Mol?  Jubileum?

Wie gaat er in ieder geval ook als leiding mee:

Linda Barendsen, Agnes Dekker, Joyce Itjang, Jaylana Joseph, Han Nieuwenhuis, Bert Landman, Henri Broekman, Rob Uitterweerd, Guido en Brando Kuipers, Wessel Slemmer, Michiel Wissink en Christiaan Hassink EN

Is het thema misschien Expeditie Robinson?
Ozgur heeft vast nog wel een aantal proeven waar hij jullie mee kunnen verrassen.

Als leiding zouden wij het erg leuk vinden als er veel kinderen vanuit alle leeftijdscategorieën mee gaan.

Deelnemen aan het Juniorenkamp:

Vul het inschrijfformulier juniorenkamp 2019  in en mail het naar

e.leuvenink1@chello.nl of hassinkletsel@gmail.com

Om het kamp en de activiteiten die georganiseerd worden mogelijk te maken wordt er van iedere speler of speelsters die mee gaat op kamp een financiële bijdrage gevraagd. Ook dit jaar is die bijdrage EUR 50,00.

Om je deelname te bevestigen dien je de bijdrage van € 50,- over te maken naar AZC. Dat kan HIER

Evenals vorig seizoen gaan we dit jaar paaseieren verkopen. Vorig jaar heeft iedereen flink zijn best gedaan en hebben wij samen 175 kg paaseieren verkocht.

Dit jaar gaan we in de week voor Pasen met alle spelers en speelsters van de onder 14 tot en met onder 17 paaseieren verkopen in een aantal wijken. Exacte informatie daarover volgt nog.

Daarnaast kunnen leden die graag paaseieren willen kopen, de paaseieren bestellen. Informatie daarover komt nog op de site te staan.

Groet,

Christiaan Hassink

Ga terug naar overzicht