A
Z
C

Kaartverkoop jubileumgala start donderdag 15 november!

 

Op ZATERDAG 29 december 2018 wordt voor de 14e keer het traditionele AZC voetbalgala georganiseerd. Met dit jubileumgala sluiten we het fantastische jubileumjaar af. Hier moet je bij zijn!

In tegenstelling tot voorgaande jaren starten we al om 19.30 uur. Mis niets en kom op tijd. Het begin van de avond zal in het teken staan van de diverse verkiezingen. Het hoogtepunt en slot van het officiële gedeelte is de uitreiking van de Gouden Schoen aan de Voetballer van het Jaar van AZC 1. Wie volgt Quentin op tot de voetballer van AZC?!

Stemmen op de genomineerden
De verschillende genomineerden zullen eind november bekend zijn. Houd de website dus goed in de gaten om op uw favoriete voetballer te stemmen. Het gala zal net als de afgelopen keren in stijl worden afgesloten met een bruisende en spetterende afterparty waarbij rond middernacht op een originele wijze het jubileumjaar zal worden afgesloten.

Wie zijn er welkom? Omdat het een voetbalgala is, zijn alle seniorenvoetballers en voetbalsters en hun partner van harte welkom. Verder mogen niet spelende AZC-leden, donateurs, sponsoren, ABC-leden, SCA-leden, commissieleden en leden van de Club van Honderd op deze avond aanwezig zijn. U moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Het is een galafeest. Dus galakleding/kostuum is verplicht!! Geen spijkerbroek of sportschoenen! Heren denk aan de das/strik.

Een toegangskaart kost 10 euro per persoon. De kaarten komen op naam en nummer. Kaarten kunt u kopen vanaf donderdag 15 november bij Nick Hagenbeek, Wim Verbeek, Lieke Goedheer en Pieter Boxma.

Denk er aan, vol is vol!

Ga terug naar overzicht