A
Z
C

Kom naar de verjaardag van AZC op 31 juli

Beste AZC’ers,

Wij nodigen alle leden van harte uit om op maandag 31 juli a.s. samen de geboortedag van AZC te herdenken én te vieren.

Het is op 31 juli precies 105 jaar geleden dat onze vereniging is opgericht. Een moment om even bij stil te staan. Weliswaar zullen veel leden op dat moment op vakantie zijn, maar even goed zullen velen ook gewoon in Zutphen zijn. We hopen dan ook dat jullie in groten getale naar de club komen.

De kantine is vanaf 19.30 uur open voor de ontvangst met een kopje koffie en iets lekkers. Om 20.00 uur gaan we dan allemaal naar buiten voor een korte plechtigheid bij de gedenksteen, die we 5 jaar geleden bij ons 100-jarig bestaan hebben onthuld. We zullen stil staan bij alle overleden AZC’ers die in het verleden mee gebouwd hebben aan het succes van onze vereniging. Ook zal er een korte toespraak zijn.

Bloemetje leggen
Destijds bij de onthulling van deze gedenksteen grepen enkele leden de gelegenheid aan om een bloemetje te leggen voor dierbare familieleden en/of AZC-vrienden die ze wilden herdenken. Deze gelegenheid is er nu ook.

Na de plechtigheid buiten gaan we terug naar de kantine om samen het glas te heffen op de verjaardag – het 21e lustrum – van onze vereniging. Daarna zullen we een gezellige avond met elkaar door brengen, tot ongeveer 23.00 uur.

Laat even weten of je komt
Iedereen is welkom, maar de organisatie wil graag een indicatie hebben van hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Hier kunnen we dan rekening mee houden bij de inkopen.

Als je komt, stuur dan s.v.p, vóór donderdag 27 juli een mailtje of een appje  naar Ronnie Brinkerhof. r.brinkerhof@gmail.com

Bestuur AZC en commissie 105 jaar AZC

P.S. De leden van de Seniorenclub AZC (SCA) hebben allemaal een mail met uitnodiging ontvangen van het SCA-bestuur. Zij kunnen zich aanmelden op de daarin aangegeven wijze. Aanmelden bij Ronnie mag natuurlijk ook, maar hoeft niet.

Ga terug naar overzicht