A
Z
C

Kom naar de verjaardag van AZC op 31 juli

Op 31 juli aanstaande bestaat AZC precies honderd jaar. Hoewel dit midden in de zomervakantie is, willen we hier toch even op een mooie manier bij stilstaan. Daarom nodigen we alle AZC’ers die dan geen vakantie vieren in een of ander ver land, uit om op dinsdagavond 31 juli naar de AZC kantine te komen.

Het jubileumfeest vieren we natuurlijk pas in september, maar 31 juli mogen we toch echt niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Precies honderd jaar geleden besloten op die dag namelijk de leden van de voetbalverenigingen Achilles en Advendo in een gecombineerde ledenvergadering in de zaal van café De Pauw in Warnsveld tot een fusie. Daarmee legden zij de basis voor het huidige AZC.

Onthulling permanente herinnering
Dit gaan we op 31 juli 2018 herdenken met een bijzondere avond. De inloop in de kantine is  vanaf 19.30 uur. Tegen 20.00 uur gaan we dan met ons allen naar buiten voor een kort officieel moment. Hierbij zal een permanente herinnering aan het jubileumjaar worden onthuld, waarmee we tevens alle leden die de afgelopen honderd jaar veel voor AZC hebben betekend willen herdenken. Verder is er deze avond muziek en zullen we proosten we op 100 jaar AZC. Kortom, het wordt een gezellig samenzijn, passend in de traditie van onze club.

Laat s.v.p. weten dat je komt
Alle leden, donateurs en relaties zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. In verband met de organisatie en de catering verzoeken we je wel om van tevoren even te laten weten of je komt. Opgeven kan vanaf nu via de mail bij Mirjam v.d. Kwast, secretaris van de jubileumcommissie. Haar mailadres is mirjam.vdkwast@gmail.com.

Graag tot 31 juli!
(en anders: fijne vakantie!)

De jubileumcommissie

Ga terug naar overzicht