A
Z
C

Koop vanaf zondag jouw kaartje voor het AZC-gala

Na een paar jaar afwezigheid door corona vindt op zaterdag 17 december 2022 het AZC-gala plaats. Op zondagmiddag 6 november start de kaartverkoop. Na afloop van de wedstrijd AZC-Reutum zullen bovendien in de kantine de genomineerden voor de titel voetballer van het jaar worden bekend worden gemaakt. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Het AZC-gala is toe aan de 17e editie. Voetballers verruilen voor één keer hun trainingspak voor een smoking of galajurk. De avond staat in het teken van diverse verkiezingen, waarbij natuurlijk het hoogtepunt de uitreiking van de gouden schoen aan de voetballer van het jaar van Vrouwen 1 en AZC 1 is. Daarna zal het feestgedruis losbarsten.

Kaartverkoop start zondag

Na afloop van de wedstrijd tussen AZC en Reutum maken we rond de klok van 16:00 uur in de kantine de genomineerden van de verschillende AZC-teams bekend. Aansluitend start de kaartverkoop. De kaartjes kosten 12,50 euro en kun je kopen bij Brando Kuipers, Wim Verbeek, Raymond Steinvoort en Lieke Goedheer.  

Voor wie?     

Om bij het gala te kunnen zijn moet je minimaal 18 jaar zijn. Alle seniorenvoetballers en voetbalsters zijn met hun partner welkom. Ook niet-spelende leden, donateurs, sponsors, ABC-leden, SCA-leden, commissieleden en leden van de Club van Honderd zijn welkom.

Ga terug naar overzicht