A
Z
C

Middagploeg AZC voorzien van werkkleding

Zaterdag morgen 23 maart was de gehele middagploeg aanwezig om officieel hun werkkleding uitgereikt te krijgen.

Henry Bossenbroek sprak als voorzitter van de Stichting Sportvoorziening Hanzepark de aanwezigen toe en prees hun wekelijkse niet aflatende inzet om het AZC complex in goede staat van onderhoud te houden. Of het nu gaat om het kalken van de lijnen, het onderhouden van het sanitair, schilderwerk, groen onderhoud (stukjes waar de gemeente niet bij kan) of onkruid verwijderen tussen het straatwerk en schoonmaakwerkzaamheden… Niets is ze te gek of te veel.

AZC is blij zijn met de inzet van deze mensen. Toen het verzoek van deze groep om werkkleding werd ingediend bij de Stichting hoefde deze ook niet lang na te denken om dit toe te zeggen.

Henry overhandigde lid van het eerste uur, Roel Jansen, symbolisch het kledingpakket met hierin een werkbroek, polo, sweater en doorwerkjas. De kleding werd geleverd door Houx Sport en de kosten voor het bedrukken van de kleding zijn gefinancierd door de hoofdsponsor van AZC,  bioscoop Cinemajestic.

Na dit formele moment was er koffie met een gebakje die Toon Luijken speciaal voor deze gelegenheid had meegebracht. Aansluitend werden er nog foto’s gemaakt en werden enkele leden van de middagploeg door Rudi Hofman geïnterviewd voor een stukje in Contact van deze week.

Het interview zal komende week geplaatst worden in dit huis-aan-huisblad en is ook te lezen via deze link.

Ga terug naar overzicht