A
Z
C

Nieuwe tenues voor G-teams

 

Tineke van den Oord en Arco van Bemmel van massagepraktijk Artibo hebben de nieuwe shirts overhandigd aan de aanvoerders van G1 en G2, Pim en Robin.

 

De twee G-seniorenteams van AZC zijn bij aanvang van de nieuwe competitie in gloednieuwe tenues gestoken. De nieuwe outfits werden afgelopen zaterdag voorafgaand aan de bekerwedstrijd van G1 tegen Victoria Boys feestelijk overhandigd.

Dat gebeurde in het bijzijn Arco van Bemmel en Tineke van den Oord van massagepraktijk Artibo. Zij hebben de nieuwe shirts mogelijk gemaakt. Vorig jaar bestond Artibo namelijk precies 10 jaar, terwijl AZC het 100-jarig bestaan vierde. Dat was aanleiding voor een bijzondere sponsoractie. Artibo hield een jaar lang de actie ‘Massage van de maand’ en schonk de opbrengst daarvan aan de G-voetballers van AZC. Een leuk onderdeel van deze actie was dat de voetballers zich ook konden laten masseren. De meeste voetballers hebben daar gebruik van gemaakt en ze vonden het heerlijk!

Met de opbrengst van deze actie zijn nu nieuwe shirts, broeken en kousen aangeschaft. Trainingspakken van de club hadden de spelers en speelsters allemaal al, zodat ze dit seizoen piekfijn aan de aftrap staan van alle wedstrijden.

Arco van Bemmel en Tineke van den Oord werden door de G-spelers en hun begeleiders bedankt met een grote bos bloemen. Ten tijde van de actie waren ze nog buren van AZC, maar kort voor de zomer zijn ze met hun massagepraktijk Artibo verhuisd van de Deventerweg naar de Weerdslag.  AZC wenst ze in hun nieuwe praktijk heel veel succes!

De spelers van G2 mochten hun nieuwe shirts al even aantrekken. Volgende week spelen ze hun eerste wedstrijd. Het nieuwe tenue gaf de spelers van G1 vleugels. Ze wonnen de bekerwedstrijd tegen Victoria Boys met maar liefst 10-0. Vorige week hadden ze ook al met 2-4 gewonnen bij Doetinchem, zodat ze de volgende bekerronde hebben bereikt!

  De spelers van G2 mochten hun nieuwe shirts alvast even passen.

Ga terug naar overzicht