A
Z
C

Nieuwjaarsreceptie in lockdown

Helaas kan ook de traditionele nieuwjaarsreceptie van AZC dit jaar geen doorgang vinden,
Dit betekent geen Nieuwjaars wedstrijd met uitreiking van de Gerrit Jan Lammers bokaal, geen nieuwjaarstoespraak door de voorzitter, geen bekendmaking van de vrijwilligers van het jaar door de ABC en geen gezellig samenzijn in de kantine. 

Als alternatief willen we jullie toch de mogelijkheid bieden om een beetje SAMEN te zijn. 
We gaan de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de bekendmaking van de vrijwilligers van het jaar door de ABC live via Zoom uitzenden. Aansluitend organiseren de 35/45 plus quizmasters een speciale quarantaine Nieuwjaars quiz. Aanvang van de toespraak en de quiz is 1 januari 2020 om 16.00 uur.

Wil jij hierbij zijn en de mogelijkheid hebben om ook andere AZC deelnemers een gelukkig 2021 te wensen? Wil jij kans maken op het boek ‘Van Johan tot Frenkie” van Edwin Winkels ,dat voor de winnaar van de quiz beschikbaar is gesteld door Boek & Buro.
Wil jij graag horen wat onze voorzitter te melden heeft over het afgelopen jaar en het komende jaar? Wil jij horen wie de ABC benoemt als de vrijwilligers van het jaar?

Meld je dan aan via verenigingscoach@azczutphen.nl. Je ontvangt dan een code waarmee je in kan loggen op de AZC zoom bijeenkomst. Je kijkt en speelt dan live mee op 1 januari 2020 om 16.00 uur.

We hopen jullie allemaal op deze manier te treffen zodat we toch SAMEN het nieuwe jaar in kunnen luiden!

Bestuur AZC

Ga terug naar overzicht